Meteen naar de inhoud
GROEPEN EN VERENIGINGEN 

Rondleiding

Onze serres zijn te bezoeken onder begeleiding: loop onder een hemel van druiven en krijg een professionele rondleiding! 

We nemen je mee doorheen de tijd; van het prille begin van de druiventeelt, over de gloriejaren tot vandaag de dag. Ook vertellen we je graag hoe onze druiven geteeld worden en welke verzorging ze nodig hebben. Een of meerdere serristengeheim ontdekken, het kan hier altijd!

Voor meer informatie stuur gerust een mailtje naar 
[email protected]

!! NIEUW VOOR SCHOLEN EN KLASSEN !!

Rondleiding

Ga op ontdekking door de serre met Seppe de serrist en zijn helper Pieter de pier. Samen komen jullie alles te weten over de druiven en de geschiedenis van de druiventeelt! Deze interactieve rondleiding duurt ongeveer 30 min en is op het niveau van de kinderen afgesteld.

Blotevoetenpad

Het lopen op blote voeten is een leuke, spannende, niet alledaagse ervaring! Op een blotevoetenpad loop je over allerlei verschillende ondergronden met een wisselende structuur, hardheid, vochtigheidsgraad… Ons blotevoetenpad is volledig gemaakt van natuurlijke materialen, vaak materialen die je in de serres terugvindt.

Workshop

Kies je bijkomend voor een workshop als extraatje, dan halen we hiermee de creativiteit van de kinderen naar boven. Deze workshop duurt een uurtje en wordt georganiseerd in de serre.

Rondleiding
Op kindermaat 100%
Interactief 100%
Leerrijk 100%

Interesse?

Geef gerust een seintje via [email protected] en dan zenden we jou het volledige programma voor een inspirerende dag bij ons op het bedrijf!

1
Volgers op Facebook. Check onze Facebookpagina en volg ons als je op de hoogte wil blijven van de werken in de serre!